نشست هماهنگي و برنامهريزي اجراي طرح هيدروپونيك به رياست بخشدار مركزي تفت و با حضور سرپرست جهاد كشاورزي تفت، سرمايهگذار و ساير اعضاء در محل بخشداري برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري تفت، "علي احمديان" در ابتداي اين نشست با اشاره به وقوع خشكساليهاي پي درپي و كمبود شديد منابع آب اظهار داشت: شرايط حاضر ضرورت بهرهگيري از طرحهاي نوين كشاورزي و استفاده از محصولات كم آبخواه را دوچندان ساخته و اهميت آن را بيش از پيش آشكار نموده است.
بخشدار مركزي تفت با اشاره به برنامهريزيهاي صورت گرفته براي اجراي طرح هيدروپونيك علوفه در تفت گفت: متاسفانه بروز پديده خشكسالي در سالهاي اخير و تداوم چند ساله آن، تبعات منفي را بر روي وضعيت دامپروري داشته است. وي افزود: با توجه به شرايط موجود، تامين علوفه سبز براي دام به روش هاي نوين مدنظر قرار گرفته است كه يكي از روشهاي مهم و موفق توليد علوفه، سيستم هيدروپونيك مي باشد .
احمديان صرفهجويي در مصرف آب نسبت به كشتهاي فضاي باز، استحصال محصول بيشتر و برداشت محصول با كيفيت بهتر را از ويژگي هاي سيستم هيدروپونيك براي توليد علوفه برشمرد و گفت: البته توليد مناسب علوفه به اين روش، نيازمند طراحي دقيق، مديريت صحيح، آگاهي لازم از سيستم و روش كار است لذا مسئولان جهاد كشاورزي تفت بايد پيشنهادات و راهنماييهاي لازم را به سرمايهگذاران در اين عرصه ارائه نمايند.
بخشدار مركزي تفت از تلاش براي تبديل مزرعه كشاورزي مذكور به مزرعهاي نمونه براي كشت محصولات نوين كشاورزي خبر داد و گفت: اين مزرعه ميتواند الگويي براي ساير روستاييان و سرمايهگذاران در مسير استفاده و بهره گيري از روشهاي نوين كشاورزي باشد.
وي در پايان فرا رسيدن هفته جهادكشاورزي را به مديريت و كاركنان خدوم جهاد كشاورزي تفت تبريك گفت.
در ادامه اين نشست سرپرست جهاد كشاورزي تفت آمادگي كامل اين اداره را در راستاي ارائه خدمات حمايتي و تحقيقاتي براي اجراي طرح هيدروپونيك علوفه در تفت اعلام كرد.
كلانتري، سرمايهگذار اين طرح نيز در اين نشست با اشاره به وجود آب، زمين و سرمايه موردنظر براي اجراي طرح هيدروپونيك علوفه، آمادگي كامل خود را در اين رابطه اعلام نمود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 11,ژانویه,2025